kolmapäev, 27. juuli 2016

Kahe päeva töö - üks ilus kirju vöö. Hunnik juukseklambreid ka.

Ütlen kohe algatuseks, et selles postituses kirjeldatud asjakesed on kõik täiesti saadaval ja otsivad endale head omanikku.

Vildist detailidega vöö

Olen vööd juba ammu tahtnud teha, aga mõtteid ja võimalusi on nii palju, et pole suutnud lihtsalt seda ühte ja ainukest välja valida. Ja kuna otseselt vajadust pole ka olnud ning sellist vastupandamatut "täna-ma-pean-vöö-tegema"- tunnet pole samuti peale tulnud, siis ootel see mõte oligi. Kuni ühel õhtul tundus - nii, nüüd on see hetk käes.
Et ma olin parasjagu linnakorteris ja mu käsitööasjad on hetkel rohkem Tarekeses, siis sain kasutada ainult olemasolevaid asju. Seega - värvilised vilditükid. Sest peamine on mitte lasta inspiratsioonil üle minna. Eluseeski ei tea, millal see jälle tagasi tuleb!

Mõõtsin mustast villasest kangast sobiva pikkusega riba välja ja lõikasin värvilistest vilditükkidest hunniku tibatillukesi tükikesi valmis





Paigutasin need vöö peale
Fikseerisin iga detaili nööpnõelaga





Õmblesin detalid tillukeste pistetega vöö külge. 
Vöö tagumisele küljele panin puuvillase voodri, servad fikseerisin peenikese kandipaelaga. 
Vöö pikkus on 90 cm, seega sobib pigem "täissaledale" naisterahvale. Läksin arvestusega natuke alt ja tuli tiba pikk, aga kuna tegemisel on juba järgmine (sedakorda murtudsüdametega), siis võtsin enne on saledamatelt sõbrannadelt mõõdud ja nüüd tuleb ka lühemaid. Vöö on reguleeritav, seega sobib see inimestele kelle vööümbermõõt on 90 cm ja üle selle. 

Eriti sobib musta kleidi peale :-)

Seljataha jääb reguleeritav kinnis


Hunnik tikitud juukseklambreid


Pakkumisel on ka hunnik tikitud juukseklambreid.
ristpiste, 4 x 9,5 cm

ristipistes tikitud klamber, 4 x 10 cm

madalpiste ja pärlid, 4,5 x 10 cm

pärltikand, 5,5 x 10 cm

ristpiste, 3 x 10 cm

madalpiste ja pärlid, 4,5 x 11 cm


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar