esmaspäev, 26. veebruar 2018

Hakkame sättima.... värviliseks kevadeks!

Suured EV100 pidustused on nüüd möödas, külalised koju läinud ja bänd pillid kokku pakkinud. Usinamatel on nõudki pestud ja toad puhtaks pühitud.
Aga ega õige eestlane jää ometi niisama ilma imetlema ja loorberitele puhkama. Tuleb ikka kohe käpad jälle käima lükata ja järgmisteks sündmusteks valmistuma hakata. Eelmisel aastal jäi minu mäletamist mööda meie kevad kuskile poolele teele toppama ja suvi, mis Eestisse pidi jõudma, uitab veel tänaseni kusagil ilma peal ringi. Ma igatahes küll ei mäleta, et teda siin näinud oleksin. Terve aasta oli üks pooltoobine sügisilm õues.
Seetõttu on ju alust arvata, et selle aasta kevad ja suvi, kui need ennast Eesti poole asutama hakkavad, ka eelmise aasta eksinud laisikud tee pealt üles leiavad ja kaasa haaravad. Paadunud optimistina loodan mina küll, et sel aastal vähemalt poolteist kevadet ja tervelt kaks suve siia jõuavad.
See tähendab aga päikest, sooja ja põhjust ennast lille lüüa iga päev, mitte oodata terve pimeda talve jagu ühteainukest suursündmust.
Iseenda lillelöömise abivahendeid olen ma siin viimasel ajal üsna usinalt tootnud ja mida edasi kevade poole, seda rohkem neid vist tulema hakkab. Sätin nad siia siis kambakesi ja ükshaaval väljanäitusele ja kuna nad kõik ootavad oma inimest, siis ehk keegi tunneb enda oma ära.
Ei ole tahtnud neid ükshaaval laiale avalikkusele presenteerida, tüütaksin siis vist kõik inimesed oma piltidega ära. Seetõttu ootasin, kuni mingi hulk saab valmis ja tutvustan neid siis portshaaval.
Praeguseks hetkeks on selline kogu omanikuta asju tekkinud.


Ükshaaval ja lähemalt siis sellised
1. Pross "Sinine liblikas"
Suurus: kõrgus 4,5 cm ja tiibade laius 6,5 cm
 2. Pross "Must liblikas 2"
 Suurus: kõrgus 5 cm ja tiibade laius 6,5 cm









3. Pross "Ameerika liblikas" 
Suurus: kõrgus 3 cm ja tiibade laius 6 cm









4. Pross "Rohekasmust lind"
Suurus: nokast sabani 8,5 cm










5. Ehtekomplekt "Asteegi roos"

Suurus:
KÕRVARÕNGAD: diameeter 2 cm, pikkus koos kinnisega 4 cm
KEE: laius 5,5 cm, kõrgus 6 cm, kee pikkus 55 cm


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar