laupäev, 29. oktoober 2016

Jätkuvalt ehetelainel: hulganisti uusi vidinaid VOL 2

Siin tuleb järjekordne väike galerii töödest, mida ma käsitöömessiks valmistan. :-)
Olen endale eesmärgiks võtnud igal õhtul vähemalt ühe asjaga valmis saada ja üldiselt on see õnnestunud ka, välja arvatud mõned üksikud erandid. Näiteks eile ja üleeile, kui ma ennastunustavalt internetist kõik "Luciferi" osad ära vaatasin. See tähendab - alates esimese hooaja kõige esimesest osast kuni kõige viimaseni, mis praegu saadaval on. :-)
Tegin seda täiesti ilma süümepiinadeta, sest ausalt öeldes oli mind juba paaril viimasel õhtul mingi arusaamatu loomekriis kimbutanud. Hakkasin nagu midagi tegema, aga panin üsna pea alustatud asja käest ära sest tundsin et ei, seda värvi või selles tehnikas või seda konkreetset asja ma küll täna teha ei taha. Alustasin järgmist ja üsna varsti tabasin ennast mõttelt et ei, see pole nagu ka see. Mõnel õhtul jõudsin enne 3-4 asja alustada kui selle ühe ja õige leidsin. Aga nii ei saa ju rallit sõita, eksole.
Sain aru et tegelikult vajas mu aju väikest pausi igasugustest pitsidest ja pärlitest ning seetõttu oli Lucifer Morningstari saabumine täiesti perfektselt ajastatud. :-)
Aga valminud asjakeste juurde siis.

KAELAKEED

 

                              

                              

                              

KÄEVÕRUD


ristpistes käepael, pikkus 19,5 cm, laius 2,5 cm

pikkus 18,5 cm, laius 4,5 cm

kootud randmesoojendaja-käevõru, laius 7 cm

JUUKSEKLAMBRID





 PROSSID

väike ovaalne pross, läbimõõt 5,5 cm (pikem osa)
väike pross, läbimõõt 3,5 cm, koos pitsiga 5 cm


väike pross, läbimõõduga 4 cm


jätkub varsti.....


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar